Viaplay stream

Information om Viaplay

Viaplay är en del av Visat och tillhandahåller deras streamingtjänster. Viaplay har ett stort utbud av serier, film och sport direkt via webben eller deras app. Viaplay ger dig valmöjligheten att bestämma själv vad du vill använda deras tjänst till. Då de har tre paket, TV, TV+Film och TV+Film+Sport, priset på dessa tjänster varierar lite och på de två första får du prova gratis en månad.

Vad har Viaplay för utbud
Precis som Viaplay själva säger finns det en stor mängd material att streama från deras tjänst. Vi hittar en stor blandning filmer dessvärre har de långt ifrån alla filmer som finns på marknaden. Mycket svenska filmer blandat med internationella. Vi ser också att de flesta nyheter från film marknaden är från 2011, så det finns en viss fördröjning mellan att filmer görs tillgängliga på Blu-ray till att de går att streama. Viaplay har avtal med flera stora filmhus som: Disney, MGM, NBC 20th Century Fox, Sony Pictures och Warner Brothers.

Vill man se nyare film kan man använda sig av Viaplays “Hyrbutik” som är en tilläggstjänst i erbjudandet. Via hyrbutiken kan man få tillgång till nyare filmer. Vi hittar flera filmer från 2012 med välkända titelnamn som The Avengers med flera. Dessvärre kostar det en extra avgift att hyra en film, filmerna kostar mellan 19 och 39 kronor.

Källa:

Vidare till Viaplay

Artiklar om Viaplay
Så ska Viaplay bli störst på marknaden
Netflix vs Viaplay vs Filmnet – vilken tjänst är bäst?Liknande streamingtjänster

Streama serier hos Netflix
Streama serier hos Filmnet
Streama serier hos Magine
Streama serier hos Voddler

49 kr / månaden

Viaplay stream

Plattformar:
TV Dator Ipad Mobil

Annons: